Over mij

Ik ben Marina van Dam, moeder van 2 prachtige kinderen en gelukkig getrouwd met mijn partner.
Mijn passie voor het creëren van eigen gemaakte kleding is gekomen na de geboorte van onze oudste dochter. Ze was lang maar heel smal en de meeste kleding was dan ook niet passend voor haar, daarom ben ik zelf gaan kijken hoe ik dit op kon lossen. Mijn moeder heeft altijd onze kleding zelf gemaakt en zei "maak ze zelf dan kan je aanpassen wat je wil". Na een aantal maanden twijfelen ben ik naar een winkel gegaan en heb ik mijn eerste naaimachine gekocht. Kort daarna ben ik naailes gaan volgen en zo is de passie voor het zelf maken van kleding ontstaan.
Eerst maakte ik kleding voor onszelf (dochters, man en mijzelf). Ik wilde verder en mijn creaties verder uitwerken. Bij de geboorte van onze jongste dochter heb ik de babyuitzet zelf gemaakt en dit was een feestje.
Van hydrofiele doeken tot een aankleedkussenhoes, ik wilde alles zelf maken en dit heb ik ook gedaan. We zijn inmiddels een aantal maanden verder en beschik ik over een aantal machines waarmee ik de creaties tot professioneel product kan aanbieden. Ook werk ik nog steeds aan het uitbreiden van mijn passie.
Vanaf januari 2021 ben ik gestart met de costumière opleiding, hiermee leer ik zelf patronen te tekenen en kan ik mijn eigen gemaakte ontwerpen ook tot kledingstuk verwerken. Hierdoor kan ik over een tijdje ook exclusieve producten aanbieden. Na deze opleiding heb ik mijn certificaat(diploma) van mode op maat school op zak.