Levering, bezorging en retournering

LEVERING
Loma Design maakt de producten voor u op maat. Houdt hierbij rekening met een levering van 14 dagen. Producten kunnen in overleg wel met spoed worden gemaakt, hiervoor wordt 15% extra gerekend van het product wat u met spoed wilt hebben. Na betaling zal het product dan binnen 48 uur klaar zijn. Voor verder overleg over uw bestelling kunt u contact opnemen via mail op info@loma-design.nl of per telefoon op nummer 06-55695822. Vermeld hierbij uw ordernummer.

Zodra de bestelling bij mij binnen is, streef ik er naar om binnen 36 uur contact met u op te nemen. Wanneer u iets naar wens wilt laten maken, bespreken we dan samen de mogelijkheden door. Zodra de bestelling gereed is ontvangt u via automatische berichten waar het product zich in het proces zich bevindt. Zo heeft u altijd zicht op uw bestelling.

Mocht u nog twijfelen over de stofkeuze of niet weten of de stoffen passen bij uw interieur, kan ik een stofstaaltje toesturen. Hiervoor breng ik €2,00 in rekening, u kunt maximaal 3 stofstaaltjes ontvangen, voor meer stofstaatjes wordt er een meerprijs berekend. Mocht u daadwerkelijk een bestelling plaatsen bij Loma Design zullen de kosten voor de stofstaaltjes in mindering gebracht worden op uw bestelling.

BEZORGKOSTEN
Pakketpost
De producten worden met pakketpost verzonden. Voor pakketten tot 10 kilo brengt Loma Design €6,50 in rekening, voor pakketten van 10 tot 23 kilo wordt €13,50 in rekening gebracht. U ontvangt een track & trace code via mail. Via deze track & trace code kunt u uw bestelling volgen.

Voor België
Voor pakketten tot 2 kilo zijn de verzendkosten €13,50.
Voor pakketten vanaf 2 kilo tot 5 kilo zijn de verzendkosten €20,00
Voor pakketten tot 10 kilo zijn de verzendkosten €25,50
Mocht uw pakket zwaarder zijn 10 kilo dan zal er voor verzending contact met u worden opgenomen.

Mochten de werkelijke verzendkosten afwijken van de betaalde verzendkosten zal er contact met u opgenomen worden.

RETOURNEREN
Binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen kunt u producten retourneren. Ik ontvang hiervoor graag een e-mail met daarin uw naam, het ordernummer en het product dat u wilt retourneren met de reden. Deze mail kunt u sturen aan info@loma-design.nl.

Producten die op maat gemaakt worden kunnen enkel geretourneerd worden indien het niet voldoet aan wat u besteld heeft.

Voorwaarde voor het correct retourneren is dat de producten ongebruikt zijn en in originele verpakking terug worden gestuurd. Mochten er toch vlekken etc. op product worden gevonden kunnen wij u helaas niet de kosten retourneren.  

De kosten voor het retour zenden van een pakket zijn voor u. Na ontvangst van de goederen wordt het door u eerder betaalde bedrag (inclusief de eerder betaalde verzendkosten) binnen 5 werkdagen teruggestort. U kunt de producten retour sturen naar:

Loma Design
T.a.v. Marina van Dam
Lochtenburg 5
4901 WS Oosterhout